Princess of Night
Tutaj,tysiące sal i korytarzy,moc pokoi i balkonów. A to wszystko należy do królewskich sióstr,Luny i Celestii,mieszkają tutaj również rycerze Canterlotu,Studenci i Książęta.
Princess of Night
//Tak mogę post pod postem bo zaczynam temat //
*Klacz po woli wyszła z pokoju zmierzając ku głównemu balkonowi,zamykające się drzwi zaskrzypiały,a stukot diamentowych pantofelków rozchodził się echem po ścianach korytarza,gdy dotarła do celu,oparła się kopytkami o balustradę podziwiając piękne gwiazdy,były mało widoczne więc swą mocą //z rogu// usunęła chmury i zauroczona swym dziełem,przysiadła i jak zakochana patrzyła głęboko w niebo,z jej oczu pociekła łza,jednocześnie była dumna że tworzy tak piękne zjawisko,a jednocześnie było jej żal że prawie nikt nie chce go podziwiać,stała tak jeszcze długo.*
Princess of Day
*Nagle pojawiła się u boku młodej księżniczki,pytając*
-Czy coś cię trapi,moja kochana ?
Princess of Night
-Daj spokój..dobrze wiesz. *Klaczka odsunęła się od siostry,z jej oczu pociekła łza*
Princess of Day
*Trochę zesmutniała,ale zaraz podeszła do siostry i się uśmiechnęła*
-Nie smuć się,proszę dziś jest taki jedyny dzień...//kiedy się do ciebie odzywam XD//..kiedy mam czas abyśmy pobyły dłużej razem,proszę Luna.
Ostatnio edytowany przez Princess Celestia (2012-01-02 10:09:04)
Princess of Night
*Chwilę się namyśliła i odwróciła się do Tii*
-Wiesz co....mogę ci wybaczyć,ale to tylko dlatego że chcę wszystko odbudować...
Princess of Day
*Szeroko się uśmiechnęła () i przytuliła siostrę*
-Czy chcesz dziś schować księżyc i podnieść słońce,razem ze mną ? już czas na wschód
Princess of Night
-Y..no..w sumie..dobrze,nie mam wyjścia. *Jej róg zaświecił,nagle księżyc magicznie zaczął po woli zachodzić,Luna zabłysła!*
Princess of Day
*Jej róg również zabłysnął,magia spowodowała przepiękny wschód słońca,nagle jak w pięknej bajce,wszystko zabłysnęło tęczowymi kolorami,była dumna,była dumna że mogła pierwszy raz uczynić to u boku siostry,siostry która jej wybaczyła.Po wszystkim z łzami w oczach przytuliła siostrę*
-Och Luna! Tak mi ciebie brakowało
Princess of Night
*Również się wzruszyła,teraz bez wyrzutów mogła powiedzieć*
-Mi też Tiia,mi też...